BUGET NECESAR:

2000 lei

Trupa de dans “Hansel si Gretel”

SCOPUL SI OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Participand la cursa Bikeathon,ne propunem sa adunam fonduri,pentru a acoperi macar o parte din costurile pe care trebuie sa le platim,pentru a particpa la urmatoarele competitii.
Din anul 2012,de cand afost infiintata aceasta trupa.copiii care danseaza in cadrul ei,au participat la numeroase coampionate internationale si chiar mondiale,aducand acasa foarte multe premii.Avem in palmares un numar de peste 60 de cupa cu premiile I,II si III.
Pentru a putea participa,au insa de achitat o gramada de costuri,acestea fiind platite din buzunarul parintelui,lucru care nu este atat de usor,tinand cont ca pentru acoperi toate cheltuielile pentru un singur copil,se ajunge la o suma destul de mare,in jur de 500/lei.Acestia acopera transportul,cazarea,taxele de dans,etc.)
Si se mai pune apoi problema costumelor,care chiar daca sunt confectionate de catre Frau Dorina,designerul vestimentar al trupei,au nevoie de materiale,care sunt destul de costisitore!
La concursurile internationale,copiii au nevoie de asemenea de pantofi specilai pentru dans,acestia fiind la randul lor scumpi( cei mai ieftini 150 lei)
Copiii isi doresc mult sa fie din nou campionisi sa ridice fagarasul de multe ori pe podium.,Haideti sa ii ajutam!

NEVOIA/PROBLEMA CĂREIA ÎI RĂSPUNDE PROIECTUL:

La concursurile internationale,copiii au nevoie de asemenea de pantofi speciali pentru dans,care sunt foarte scumpi(150/300lei)

BENEFICIARII PROIECTULUI:

Copiii din trupa de dans Hansel si Gretel