BUGET NECESAR:

Grupul de Initiativa al Compartimentului de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Muncipal Dr Aurel Tulbure Fagaras

SCOPUL SI OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Obiectivul principal, prin care încercăm să atenuăm experiența neplăcută a celor care sunt nevoiți să petreacă uneori un timp îndelungat, fiind în suferință sau îngrijorați pentru cei dragi care trebuie să fie consultați în cadrul Compartimentului de Primiri Urgente de la Spitalul Muncipal Dr Aurel Tulbure Făgăraș, este achiziția unui televizor și a unui aparat de aer condiționat. Aceste obiecte pot sprijini activitatea personalului medical, non medical și pot preveni efectele negative ale lipsei de răbdare, înțelegere, cunoștințe ale personelor care așteaptă să fie consultați ei înșisi sau cei dragi lor.
Scăderea timpului de așteptare și o mai bună înțelegere a timpului uneori îndelungat pe care pacienții și aparținătorii trebuie să îl petreacă în sala de așteptare.

NEVOIA/PROBLEMA CĂREIA ÎI RĂSPUNDE PROIECTUL:

O carență stringentă a sălii de triaj din cadrul Compartimentului de Primiri Urgente de la Spitalul Muncipal Dr Aurel Tulbure Fagaras este spațiul care se desfășoară triajul și experiența de așteptare care uneori este frustrantă, plină de nerăbdare și îngrijorare.
Sala poate beneficia de câteva dotări care să îi ajute pe toți cei care tranzitează această zonă și personalul medical care activează în această zonă.
Sala de triaj este mică, numărul de persoane mare este frecvent, iar în perioadele de căldură aerul este sufocant și acest lucru îngreunează și mai mult așteptarea.
Lipsa de răbdare, înțelegere, cunoștințe a unor persoane care sunt nevoite să petreacă un timp uneori îndelungat poate fi contracată cu un mijloc de divertisment popular și cu o temperatură a mediului ambient adecvat.
Un climat mai plăcut poate conduce la o experință mai puțin supărătoare a celor care ajung inevitabil aici.

BENEFICIARII PROIECTULUI:

Orice potențial beneficiar al servicilor Spitalului, indiferent de vârstă și categorie socială, din întreaga zonă a Țării Făgărașului.

DURATA PROIECTULUI:

1 martie-15 august