BUGET NECESAR:

2500

OBIECTIV ÎNDEPLINIT:

112 %

NUMELE ORGANIZAȚIEI/GRUPULUI DE INIȚIATIVĂ:

LICEUL TEORETIC” ION CODRU DRAGUSANU” VICTORIA

SCOPUL SI OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Scopul proiectului este de a realiza cu ajutorul elevilor un centru inovativ de informare turistica, astfel incat acestia sa constientizeze patrimoniul national de care beneficiem in zona, sa descopere, sa invete sa respecte natura si sa dobandeasca cunostinte despre turismul in arii protejate.
Obiectivele principale ale proiectului sunt
– intocmirea documentatiei necesare pentru a realiza harti ale traseelor montane spre varful Moldoveanu si varful Negoiu, cu detalii referitoare la dificultate, durata,popasuri,refugii , posibilitati de cazare si masa, fauna si vegetatie.
-Crearea aplicatiei personalizate pe baza documentatiei intocmite si realizarea unor harti pe hartie.
-promovarea posibilitatilor de ecoturism prin desfasurarea activitatii centrului.

NEVOIA/PROBLEMA CĂREIA ÎI RĂSPUNDE PROIECTUL:

Turismul sustenabil si ecoturismul poate constitui o alternativa viabila de dezvoltare economica pentru comunitatea noastra, care are putine activitati generatoare de venit.
Intreaga comunitate are nevoie de o redescoperire a oportunitatilor turistice din zona si de promovarea lor, pentru o imbunatatire a calitatii vietii.

BENEFICIARII PROIECTULUI:

Aproximativ 60 de elevii din clasele III- XII sunt beneficiarii directi, iar beneficiari indirecti sunt toti elevii din scolile existente atat in oras cat si in vecinatate, parinti, locuitori ai orasului dar si turistii care vin zona noastra.

DURATA PROIECTULUI:

Durata de implementarea aproiectului este februarie 2018-august 2018.

Dă forță proiectului!

PEDALEAZĂ PENTRU PROIECT