BUGET NECESAR:

Asociatia Club Sportiv Oltul Fagaras

SCOPUL SI OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Prin participarea la aceasta editie a cursei Bikeathon,dorim sa strangem fonduri pentru a putea participa cu grupele de copii ale clubului nostru la competitiile nationale de fotbal ce se vor desfasura in acest an la categoriile de varsta aferente lor si de asemenea dorim achizitionarea de echipament sportiv care sa-i ajute in desfasurarea activitatii sportive in cadrul clubului.
Participarea la astfel de competitii implica costuri de transport, cazare, taxe de participare, costuri care sunt suportate cu greu de parinti. Ne propunem astfel sa aducem un sprijin micutilor sportivi care isi propun sa devina mari campioni.
Incepand cu anul 2014, grupele de copii ale clubului nostru participa la competitii de fotbal unde au obtinut numeroase premii si au adus o imagine foarte buna sportului si implicit fotbalului din Fagaras. Dorim ca in continuare sa putem participa la astfel de competitii unde cei mici au parte de experiente fantastice, trairi si emotii, clipe minunate formand o frumoasa familie – Oltul Fagaras.
Prin urmare va invitam sa-i sustineti in activitatea lor sportiva!

NEVOIA/PROBLEMA CĂREIA ÎI RĂSPUNDE PROIECTUL:

Prin participarea la aceasta editie a cursei Bikeathon,dorim sa strangem fonduri pentru a putea acoperii cheltuielile aferente participarii cu grupele de copii ale clubului nostru la competitiile nationale de fotbal ce se vor desfasura in acest an la categoriile de varsta aferente lor.
De asemenea dorim sa achizitionam echipament sportiv care sa-i foloseasca la participarea lor in competitiile mentionate si in desfasurarea activitatii sportive in cadrul clubului.

BENEFICIARII PROIECTULUI:

Grupele de copii ale Asociatiei Club Sportiv Oltul Fagaras