EVADART

Proiectul se justifică prin dorinţa tinerilor de a comunica altfel decât la orele de curs si prin alte mijloace decât cele folosite in cadrul strict scolar si canalizată spre realizarea unui proiect dramatic care este un pas important si pentru devenirea lor ca profesionişti nu neaparat in domeniul artei teatrale dar cu siguranţa le va folosi şi în alegerea profesionala din alte domenii de activitate. Interacţiunea proiectului cu alte instituţii de învăţământ sperăm să atraga in zona de comunicare dramatică cât mai multe Instituţii de Învăţământ din municipiulFagaras. Timpul liber al elevilor din ziua de azi este în mare masură alocat unor instrumente tehnice mai puţin spre o zona a comunicării între elevii de această vârstă sau varste diferite. De aceea ne propunem ca în cadrul repetiţiilor şi ulterior in cadrul reprezentaţiilor să creem o punte de legătură şi o implicare a copiilor în proiectele bazate pe arta drmatica (improvizaţie, cântec, dans şi tot ceea ce ţine de arta de teatru).

EVADART