Sunt copil și eu! Vreau la mare…

Dragi oameni de bine!
Toți copiii visează, dar nu tuturor li se îndeplinesc visele. Poate nu știți, dar sunt muți copii care au văzut doar în poze, sau la televizor cum arată marea, nisipul și minunatele scoici. Acești copii se găsesc adesea în mediul rural, unde condițiile de trai sunt adesea precare. Părinții lor nu au venituri pentru a le oferii copiilor mai mult de cât este în satul lor. Oare este vina copiilor? Nu pot fi și ei ajutați? Noi credem că DA!
Proiectul nostru urmărește strângerea de fonduri pentru ca un număr de 5 elevi din mediul rural, de la Școala Gimnazială Șoarș, care, din motive materiale nu au fost nici o dată la mare, ar putea avea posibilitatea să meargă într-o tabără la mare. Deșii marea majoritate provin din familii defavorizate, cu un nivel de trai scăzut, totuși acești elevi au rezultate bune la învățătură, ceea ce înseamnă că își doresc o schimbare în bine a situației lor. Sejurul la mare i-ar încuraja mai mult să își depășească condițiile, dar și de ași împlinii visul, care sună așa: „Sunt copil și eu! Vreau la mare…”
Deci fiți alături de proiectul Școlii Gimnaziale Șoarș!!!

Școala Gimnazială Șoarș