2000

Vreau sa fiu din nou campion!

Copiii din trupa de dans”Hansel si Gretel”,danseaza din anul 2012,avand o activitate foarte intensa,participand la numeroase spectacole si mai ales la concursuri internationale si mondiale,de unde aduc acasa,de fiecare data,numeroase premii,avand in palmares,mai mult de 70 de cupe si nenumarate medalii si diplome.
Pentru a participa la aceste concursuri insa,ei au nevoie mare de sustinere financiara,deoarece pentru un concurs international/mondial,cheltuielile sunt foarte mari!
-In primul rand au nevoie de pantofi speciali pentru dans,de costumatie specifica fiecarui dans,acestea fiind foarte costisitoare ca pret.
-Concursurile sunt in diferite localitati ale tarii si chiar in afara tarii,Deci,trebuie platita deplasarea.
De obicei un concurs tine in jur de doua/trei zile,copiii trebuiesc cazati,deci se plateste cazare si masa.
-Fiind concursuri inernationale/mondiale,taxele se calculeaza in Euro si sunt destul de mari(taxele de participare si taxele pe dans).
In trupa noastra de dans,invata in jur de 30 de copilasi,cu varste cuprinse intre trei si saptesprezece ani.Acestia isi doresc foarte mult sa mearga la cocursurile de dans modern,care se vor organiza in anul 2019-2020.
Pedalati pentru proiectul”Vreau sa fiu din nou campion!”,al Trupei de dans”Hansel si Gretel sau sustineti-l financiar!
Nu va vom deazamagi! Vom ridica mereu Fagarasul pe podium!

Trupa de dans”Hansel si Gretel’