Prima mea întâlnire cu tot ce înseamnă Bikeathon a fost în 10  iunie 2017 la invitația unei bune prietene, Angi, care a venit cu minunată propunere de a participa la Bikeathon și a susține proiectul Fundației Conservation Carpathia – Pedalează pentru PĂDURE. Și bine a făcut. Am acceptat cu cea mai mare plăcere modul inedit și unic de a-mi sărbători ziua de naștere biciclind, făcând ce îmi place, ce mă relaxează și ajutând în același timp natură. Am ales traseul de 22 km cu mari emoții că nu aș fi fost în stare să ajung la finish. Plină de entuziasm, am luat startul împreună cu prietenă mea care a pedalat cu mine, m-a susținut și încurajat pe tot traseul și cu susținerea lui Angi de pe margine. Am ajuns cu bine la finish împreună, foarte fericită și mândră că am putut, că mi-am putut întrece așteptările și că am putut face acolo ceva cât de mic pentru aerul pe care îl respir, pentru pădurile în care îmi petrec timpul liber.

În 2018 m-am întors la Făgăraș, cu aceleași gânduri de bine, cu bucuria de a reîntâlni atâția oameni minunați care se ocupă de organizarea Bikeathon , însă un pic mai încrezătoare am luat startul pentru traseul de 46 km. A fost un traseu frumos, bine marcat, cu voluntari care îți zambeau și te susțineau pe lângă alimentarea și hidratarea necesară. După câteva ore de pedalat am ajuns la finish și mare mi-a fost surprinderea când am aflat că urmă să urc pe podium pentru locul II. Cu siguranță și în acest an voi fi prezentă și voi susține proiectul Fundației Conservation Carpathia- Pedalează pentru PĂDURE. Pentru mine Bikeathon nu e doar un concurs, o organizație care face posibil că acest eveniment să aibe loc an de an, Bikeathon înseamnă multă muncă, oameni frumoși, idei minunate puse în practică, multe zâmbete și voie bună.

Dacă ai o bicicletă și îți place să pedalezi, hai și tu. Nu îți fă griji dacă azi nu ai cască la îndemână – la Bikeathon întotdeauna vei găsi pe cineva care să ți-o împrumute cu cea mai mare plăcere și cu zâmbetul pe față. Vei pedala cu drag și spor pentru unul dintre proiectele înscrise, ajutând comunitatea.

Poți de asemenea veni să susții un prieten, un proiect înscris la Bikeathon.

Aștept să ne (re)vedem!