Sunt copil și eu! Vreau la mare… (Ediția a II-a)

Dragi oameni de bine!

Anul trecut, am depus acest proiect pentru ca 5-7 copii din mediul rural, mai exact elevi ai Școlii Gimnaziale Șoarș, fără posibilități materiale, să poată beneficia gratuit de o tabără la mare. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu dragostea multora dintre dumneavoastră, am reușit să împlinim visul pentru 19 copii.

Cu același gând realizăm a doua ediție a acestui proiect și pentru alți beneficiari. Ca și la ediția întâi, dorim să oferim o tabără gratuită pentru 10 elevi cu rezultate bune la învățătură și purtare, dar care nu pot, din motive care nu țin de ei, să se bucure de un sejur la mare. Având experiență în organizare, venim cu îndemnul de a ne susţine proiectul, fie prin biciclit, fie donând.

Elevii, prin munca de la școală vor să schimbe în bine ceva din viața lor. De aceea tabăra la mare i-ar încuraja și mai mult să își depășească condițiile, dar și de ași împlini visul, care sună așa: „Sunt copil și eu! Vreau la mare…”

Școala Gimnazială Șoarș