OBIECTIV STRÂNGERE DE FONDURI:

8.200

OBIECTIV ÎNDEPLINIT:

0 %

DENUMIREA PROIECTULUI:

„Clipe speciale pentru oameni speciali”

DESCRIEREA PROIECTULUI:

Proiectul „Clipe speciale pentru oameni speciali” abordează un subiect plin de bucurie în viețile oricărei persoane: vacanţa, moment mult așteptat de oricare.

Copiii așteaptă vacanța pentru a putea fi liberi, să petreacă timpul după preferințele lor, fără să trebuiască să facă teme. Adulții, de asemenea, așteaptă acest moment să ia o pauză de la locul de muncă, să se relaxeze și să-și recapete puterile.

Însă ar trebui să ne gândim și la persoanele speciale din jurul nostru, respectiv la persoanele cu dizabilități care nu au posibilitatea să ajungă în locuri frumoase care merită vizitate și care oferă exact acest sentiment de libertate; să simtă și ei că a venit vara și să se bucure de soare.

Din acest motiv proiectul nostru în acest an constă într-o excursie de 3 zile la Căciulata în luna-Septembrie împreună cu 10 beneficiari care frecventează Centrul de zi ”Casa bucuriei” din Șoarș și Centrul de zi ”Betleem” din Făgăraș.

Prin acest proiect sperăm să sensibilizăm comunitatea făgărășeană și nu numai să se implice, ca împreună să reușim să aducem veselie pe chipurile acestor tineri speciali.

NUMELE ORGANIZAȚIEI/GRUPULUI DE INIȚIATIVĂ:

Societatea de binefacere DIAKONIA

Dă forță proiectului!

PEDALEAZĂ PENTRU PROIECT