Mobilizăm Fondul Scaunelor Rulante pentru încă 10 persoane cu dizabilități din Țara Făgărașului

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

După prima participare la Bikeathon în 2019, comunitatea din Țara Făgărașului a finanțat donarea a 13 scaune rulante pentru persoane cu dizabilități locomotorii din regiune. Dintre acestea, 10 au fost donate deja. La Bikeathon 2020, ne propunem să atragem susținători cu ajutorul cărora să continuăm să donăm încă 10 scaune rulante celor care au nevoie de ele pentru a se deplasa. Echipa Motivation, formată din persoane în scaune rulante și persoane pe biciclete, va promova de asemenea campania #PeBune? pentru eliberarea locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități.

Fundația Motivation România