Donează pentru Pediatria Făgăraș

„Donează pentru Pediatria Făgăraș” este un proiect prin care dorim să implicăm cât mai mulți făgărășeni și locuitori ai Țării Făgărașului să contribuie la strângerea de fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale moderne a noii Secții de Pediatrie, pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite copilașilor din Făgăraș.

Proiectul nostru de strângere de fonduri este amplu și ambițios, sumele necesare sunt foarte mari, desfășurăm mai multe acțiuni și campanii pentru atingerea obiectivului nostru. Vă așteptăm alături de noi, de la mic la mare, credem cu tărie că Împreună putem face posibil acest lucru.

100% din donațiile primite vor fi folosite pentru achizițiile directe de echipamente și mobilier medical, sub îndrumarea managerului Spitalului Municipal Dr. Aurel Tulbure și a consilierilor pe acest proiect din cadrul Primăriei Făgăraș. Toate echipamentele vor fi donate direct Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Dr. Aurel Tulbure din Făgăraș.

Împreună pentru Făgăraș