Gașca de Dezvoltare – MASTERCLASS de leadership pentru adolescenți

Te-ai simțit vreodată neascultat? Doare? Toți am simțit asta, așa-i?

Noi credem într-un Făgăraș și într-o Românie în care tinerii rămân, ba chiar se întorc.
Credem într-un Făgăraș în care cât mai mulți dintre tineri au încredere în calitățile lor, au motivația necesară pentru a oferi comunității aceste calități, au abilitatea de a comunica și a se conecta cu cei din jur astfel încât calitățile lor să influențeze pozitiv, cu integritate societatea în care trăiesc și aceasta să-i recompenseze pe măsură, dând sens prezenței lor în oraș

Credem că pentru a crește calitatea vieții în Făgăraș avem nevoie de lideri autentici. Cu cât mai mulți, cu atât mai multe proiecte noi prind viață și, mai ales, produc rezultate care aduc schimbare.

Gașca de Dezvoltare este educație de cea mai înaltă calitate, cu traineri o calitate rareori accesibilă adolescenților altfel decât în evenimente izolate.
Gașca de Dezvoltare pleacă de la principiul că orice curs sau seminar plantează doar o sămânță, livrând doar INFORMAȚIE, iar aceste semințe se pierd mai mereu. Omul fiind suma obiceiurilor sale, ceea ce produce transformarea în om este PROCESUL prin care afcilităm ca informația primită conștient să devină obicei subconștient. Sămânța să devină un vlăstar mai puternic decât buruienile din jur.
Astfel, Gașca de Dezvoltare este un program de o consistență și un impact fără precedent în România, sau în Europa.

Prin temele pe care le poți vedea în acest link: https://docs.google.com/document/d/1Ada1sWoCH9AlONmnmWJTGQ4b-p3AGIUgcgWIZebbu6E/edit?usp=sharing timp de 12 luni, în 12 week-end-uri, în peste 160 de ore de antrenamente live, lucrăm consistent cu un grup de tineri făgărășeni pentru ca aceștia să-și dezvolta abilitățile esențiale pentru orice om pentru a se manifesta în comunitate și a-și pune în valoare talentele naturale: abilitatea de a se face ascultat și înțeles, motivația, abilitatea de a comunica conștient și intenționat, de a se conecta in mod real și cu rost cu cei din jur, de a învăța ușor și eficient, precum și abilitatea de a influența pozitiv, cu integritate mediul în care trăiește.

Te invităm să pedalezi cu noi pentru a sprijini, prin acest proiect, tinerii minunați care vor transforma Făgărașul în anii ce vin.

Mulțumim!
ACUM