Masaki – Pasiunea duce la performanță

Clubul Sportiv Masaki Făgăraș este un club de karate shotokan, având ca instructor pe Iuliana Piticaş. Pasiunea pentru acest sport dar și dragostea pentru copii m-au făcut ca acum 5 ani să încep a antrena copii în aceasta disciplină. În acest moment în clubul nostru avem peste 40 copii între 4 și 15 ani care se antrenează în cele 3 săli din Făgăraș, Mândra și Vad. Ne pregătim cu seriozitate, ne disciplinam, învățăm să ne învingem temerile și timiditatea, să facem faţă noilor provocări, ne dezvoltăm abilități motrice și aptitudini fizice și de ce să nu ne gândim chiar și la perfomanţă. Da, suntem la început de drum dar asta nu ne împiedică să visăm. Însă, ce știm sigur este că pentru a ajunge la rezultate frumoase, pe lângă munca asiduă ,este absolut necesar să existe condiții optime de antrenament. Și ceea ce ne lipsește în acest sens este un tatami, saltea specială pentru karate. Plusul pe care ni-l oferă antrenamentul pe tatami este securitate, împiedică alunecarea ,absoarbe şocul și ne oferă izolare termică. Toate acestea contribuind semnificativ în creșterea performanţei sportivilor. Susțineți proiectul “Masaki-Pasiunea duce la performanţă” și veți auzi de noi.

ACS Masaki Fagaras