Bikeathon este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală și este coordonat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, eveniment ce ajunge, în data de 6 iunie 2020, la cea de a VII-a ediție și care reușește, de fiecare dată, să pună în mișcare sute de participanți: bicicliști, susținători, voluntari, companii, organizații, autorități publice.

Bikeathon Țara  Făgărașului se desfășoară, an de an, la Făgăraș, însă alături de români dedicați cauzelor comunității, deși plecați în alte țări, până acum s-a reușit ca, timp de doi ani consecutivi, în 2018 și 2019, să se pedaleze pentru eveniment și din afara granițelor, dovedindu-se aparent facil că, în imensitatea acestei lumi, a fi unit și a reuși astfel e mai simplu decât s-ar crede, că distanța nu este un impediment când scopul comun este o faptă bună, dar și că Țara Făgărașului este acasă, indiferent de unde ar pedala făgărășenii.

Și la această ediție, important este doar să vrei să participi, pentru restul detaliilor se găsește o cale, iar astfel vei deveni parte din echipa care face binele să se întâmple în Țara Făgărașului: alegi un proiect pentru care vrei să strângi fonduri, aduni în jurul tău alți oameni preocupați de bine, iar pașii pe care trebuie să-i urmezi i-am pus aici, în kit-ul Bikeathon pentru diaspora, pentru a-ți fi mai ușor să organizezi acest eveniment oriunde te-ai afla, în Europa sau nu, într-un oraș mare sau mic, pe malul mării sau la munte.

Comunitatea făgărășeană are nevoie de orice sprijin, iar noi îți suntem alături la fiecare pas din demersurile pe care le faci pentru a susține, pedalând din Făgăraș sau de departe, pentru unul dintre cele 18 proiecte înscrise la această ediție. Urmărește-ne pe site, Facebook sau Instagram și spune-ne „particip” la eveniment dacă te-am convins că nu e deloc greu să facem bine pe două roți!