Înscriere susținători

! Toate titlurile marcate cu * sunt obligatorii

Înscrierile au loc în perioada 8 martie– 30 iunie 2018.

Inscriere sustinatori

• Bună și felicitări! Ești pe cale de a da forță valului Bikeathon și a contribui la reușita echipei și/sau proiectului pe care îl susții! Dacă vrei să știi mai multe despre ce înseamnă să fii susținător intră aici 2 lucruri importate: Datele de contact vor fi folosite de Fundația Comunitară Țara Făgărașului pentru a îți oferi informații despre impactul donației tale la Bikeathon și vor fi transmise în același scop către ONG-ul/ Grupul de inițiativă pe care îl susții. Datele NU vor fi transmise unei alte părți decât cu acordul tău; Pentru a valida angajamentul tău de plată, trebuie să completezi toate câmpurile din acest formular:
  • NOTĂ: Fundația Comunitară Țara Făgărașului își rezervă dreptul de a reține 5% din sumele mobilizate pentru acoperirea costurilor de organizare.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului se obligă să folosească datele personale obținute doar în scopul declarat și în conformitate cu reglementările legale în vigoare.