Sponsori

Suporteri

Ambasadori Bikeathon 2018

Dan Mazilu, redactor Freerider.ro

”Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva… Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii întâlnite la biciclete.”

Marius Vintilă

De 17 ani om de radio și TV, voice-over, cu 4 maratoane de oraș și 6 maratoane de munte terminate, mai multe triatloane și half iron-man-ul ”Transfier 2016”, și nu în ultimul rând activist de mediu și social, susține Bikeathon Țara Făgărașului.