Ziua evenimentului

Program 9 Iunie 2018

Te poți înscrie pe site http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti/ până în 31 mai.

Casca de protecție este obligatorie!

Trasee:

Iată informațiile despre traseele pentru bicicliștii înscriși anul acesta în cursa din 9 iunie:

Cursa 10 km: https://www.bikemap.net/en/r/3535127/

Cursa  22 km: https://www.bikemap.net/en/r/3223438/

Cursa 46 km: https://www.bikemap.net/en/r/3534289/

Cursa 70 Km: https://www.bikemap.net/en/r/4377759/

Cursa 4 Km pentru utilizatorii de scaune rulante: https://www.strava.com/activities/1530820134

Traseele pot suferi mici modificări ce vor fi anunțate.

Cursa populară (de aproximativ 4 km, pentru participanții în scaun rulant sau handbike) Aceștia vor lua startul aproximativ în același timp cu ceilalți concurenți înscriși la cursa de 10 km și vor parcurge un traseu de aproximativ 4 km, testat de reprezentanți Motivation.

Startul cursei se va da cu 15 minute mai repede pentru această cursă. Casca este recomandată,  însă nu obligatorie. Participanții vor semna acord pe propria răspundere pentru participare la această cursă, în condițiile prevăzute. Fiecare participant în scaun rulant sau handbike va fi însoțit de un voluntar pe bicicletă, în cazul în care este necesară asistența pe zonele foarte dificile. Kitul participantului în scaun rulant sau handbike va fi identic cu kitul pentru participanții cursei populare.

Va avea loc un antrenament oficial pentru cursa populară (de aprox. 10 km) cât și pentru cursa populară (de aproximativ 4 km pentru participanții în scaun rulant sau handbike) Duminică, 3 Iunie, orele 11:00, cu start din fața cetății Făgăraș.

Traseul se poate vedea aici https://www.strava.com/activities/1530820134

Lansarea unei curse accesibile utilizatorilor de scaune rulante în cadrul Bikeathon este o nouă ocazie de a demonstra abilitățile persoanelor cu dizabilități și, totodată, un prilej de celebrare a mobilității, a performanței și a fair-play-ului, în toate formele lor.

Fundația Motivation România consideră practicarea sportului ca fiind o parte importantă a procesului de recuperare activă pentru viață independentă și, totodată, o modalitate eficientă de incluziune a persoanelor cu dizabilități.

Harta traseelor Bikeathon- puncte de hidratare și de control