Clipe speciale pentru oameni speciali

„Clipe speciale pentru oameni speciali” este un proiect gândit pentru a veni în întâmpinarea si satisfacerea dorințelor, persoanelor speciale care beneficiază de serviciile oferite de Societatea de binefacere DIAKONIA, în cadrul centrelor de zi: ”Casa bucuriei” din Șoarș și ”Betleem” din Făgăraș. Aceste persoane speciale sunt persoane cu dizabilități care provin din familii cu posibilități financiare limitate, în viața cărora cuvântul VACANȚĂ, nu există, sau este limitat la a-și petrece timpul acasă.
Ne dorim să schimbam percepția acestui cuvânt , să aducem bucurie în suflete și zâmbete pe fața a zece tineri speciali, inițiind acest proiect care constă în organizarea a unei excursii care se va desfășura timp de trei trei zile la Căciulata, în luna Octombrie a acestui an.
Lipsa posibilităților materiale a familiilor din care provin beneficiarii proiectului, a împiedicat /limitat ieșirea acestora din rutina zilnică, nevoia proiectului fiind asociată cu dorința tinerilor speciali de a cunoaște sensul cuvântului VACANȚĂ și de a se bucura de acesta excursie care le ar aduce satisfacția dorită.

Societatea de binefacere DIAKONIA Făgăraș