Mini-biblioteci în fiecare salon din Pediatria Făgăraș

Dotarea cu mini-biblioteci a fiecărui salon de la Pediatria Făgăraș este un proiect prin care ne dorim ca fiecare copil internat, dar și aparținătorul lui, să aibă la îndemână cărți și materiale educative cu ajutorul cărora să treacă mai ușor peste perioada internării, cu atât mai mult pentru micii cititori care trebuie să stea în pat pentru proceduri și tratamente medicale și nu pot avea acces la camera de joacă din secția de Pediatrie, mai ales în contextul pandemiei și a distanțării sociale care se impune. Vom asigura constant cărți și materiale educative noi, de actualitate, adecvate vârstelor copiilor din fiecare salon, dar și pentru aparținătorul lor, materiale de sprijin pentru întreaga familie.
Proiectul nostru este amplu și ambițios, pe termen lung și nelimitat, sumele necesare sunt destul de importante, dar desfășurăm mai multe acțiuni în paralel pentru atingerea obiectivului nostru, vă așteptăm alături de noi, Împreună putem face posibil acest lucru.
100% din donații vor fi utilizate pentru achizițiile directe de mobilier tip mini-bibliotecă și cărțile sau materialele educative adecvate, sub îndrumarea reprezentanților Spitalului Municipal Dr. Aurel Tulbure. Toate aceste mini-biblioteci, cărți și materiale educative vor fi dăruite Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Dr. Aurel Tulbure din Făgăraș cu titlu de donație.

Împreună pentru Făgăraș