Susține Motivation! #SchimbăPovestea copiilor și adulților în scaune rulante din Țara Făgărașului!

Prin participarea la Bikeathon 2021, Fundația Motivation își propune să atragă susținători cu ajutorul cărora să doneze 5 scaune rulante unor persoane cu dizabilități locomotorii din Țara Făgărașului și crescă gradul de informare, la nivel de comunitate, cu privire la existența și nevoile copiilor și adulților cu dizabilități, pentru incluziunea acestora și creșterea coeziunii sociale.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

#TeamMotivation, formată din persoane în scaune rulante și persoane pe biciclete, va promova abilitățile copiilor și adulților în scaune rulante. Ne propunem să interacționăm cu bicicliștii, voluntarii și susținătorii de la Bikeathon dar și cu alți 50 de copii din Țara Făgărașului, să le oferim informații despre dizabilitate și importanța incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități.

Fundația Motivation Romania